Dovolená za každého počasí ...

Boromeum residence

Boromeum residenceApartmán DoubleApartmán FamilyApartmán FamilyBoromeum residence
Adresa Špitálská 183, Hradec Králové
Od centra 4 km
Cena od 1 560 Kč

Hotel Boromeum residence nabízí ubytování v komfortně a moderně vybavených apartmánech v centru Hradce Králové v jeho historické části, 100 m od Velkého náměstí. Ubytování nabízíme ve 3 typech apartmánů s jedním až čtyřmi lůžky. V hotelu je možné se ubytovat od jednoho dne a délka pobytu není omezena, delší pobyty jsou cenově zvýhodněny.

Všechny apartmány jsou plně vybaveny tak, aby splňovaly požadavky hotelových hostů. Oproti běžným hotelům a penzionům jsou naše apartmány vybaveny plnohodnotnou kuchyní včetně spotřebičů (lednice, mikrovlnná trouba, varná deska, odsavač par, dřez), kuchyňského nádobí a dalších nezbytností pro přípravu jídla. Dále je v každém apartmánu koupelna s toaletou (vana nebo sprchový kout – dle typu apartmánu).

Dále zde naleznete kompletní ložní prádlo včetně ručníků a to vše pro potřebný počet ubytovaných. V obývacím pokoji pak pohodlnou pohovku, konferenční stolek, jídelní stůl a židle, televizi a satelitní přijímač. V každém apartmánu je možné použít wi-fi s vysokorychlostním internetem, případně připojení na internet pomocí standardního LAN kabelu. Všechny televizní přijímače jsou připraveny pro příjem satelitního signálu družic ASTRA 1 a HOTBIRD 13 (standardně pouze bezplatné stanice).

Ceník ubytování
Pokoj Cena za noc
Apartmán Double 1 770 Kč
Apartmán Double (1 osoba) 1 560 Kč
Apartmán Family (3 osoby) 2 190 Kč
Apartmán Family (4 osoby) 2 610 Kč
Odkud:
Rezervace ubytování