Dovolená za každého počasí ...

Hotel U České koruny***

U České korunyTřílůžkový pokojDvoulůžkový pokojDvoulůžkový pokoj
Adresa Tomkova 180, Hradec Králové
Od centra 0 m
Cena od 1 290 Kč

Hotel U České koruny

Hotel U České koruny nabízí ubytování hotelového typu v krásném prostředí historické budovy v samotném starém centru Hradce Králové, jen 100 metrů od Velkého náměstí. Ubytování nabízíme ve dvou různých budovách, tedy v původní historické budově hotelu a v přístavbě, řešené modernějším stylem. K dispozici je 16 útulných hotelových pokojů a malých apartmánků. Nabízíme klasické hotelové ubytování již od jedné noci s možností i dlouhodobých pobytů.

Všechny pokoje jsou vybaveny k běžnému hotelovému využití přesně tak, aby splňovaly požadavky hotelových hostů. V každém pokoji je k dispozici barevná televize s příjmem standardních českých programů a vybraných satelitních programů, dále je v každém pokoji k dispozici internetové příipojení. V každém pokoji je koupelna s běžným sociálním zařízením, stejně tak ručníky a běžné toaletní potřeby (mýdlo, šampon, toaletní papír) dle počtu ubytovaných osob. V pokojích je také možno využít mini lednice. V apartmáncích jsou k dispozici i malé kuchyňky.

Dále je možné využít prádelnu pro praní osobního prádla, a to v sousedním objektu. V případě zájmu Vám Vaše prádlo vypereme a vyžehlíme (praní osobního prádla naším personálem je zpoplatněná služba).

V objektu je vyčleněn prostor pro parkování motocyklů, jízdních kol a pro uskladnění kočárků.

Ceník ubytování
Pokoj Cena za noc
Jednolůžkový pokoj 1 290 Kč
Dvoulůžkový pokoj 1 490 Kč
Třílůžkový pokoj 1 690 Kč
Čtyřlůžkový pokoj 1 890 Kč
Odkud:
Rezervace ubytování