Dovolená za každého počasí ...

Hotel u Královny Elišky ****

atriumRestauracePokojHotel
Adresa Malé náměstí 117, 50003 Hradec Králové
Od centra 0 m
Cena od 1 800 Kč

Hotel U Královny Elišky nabízí příjemné ubytování v historickém centru Hradce Králové.

Hotel najdete v klidné historické části na Malém náměstí, je umístěn v původních měšťanských domech pocházejících ze 14. století. Při rekonstrukci budov byly zachovány původní sklepy i klenbové stropy. V domě, kde se dnes nachází oblíbený hotel, žil v době svých studií spisovatel Karel Čapek, jehož pamětní deska je umístěná u vchodu do hotelu.

Hotel U Královny Elišky Hradec Králové poskytuje kvalitní ubytování jak obchodní, tak turistické klientele, rodinám s dětmi a menším skupinám. Nabízíme nejlepší ubytování v Hradci Králové.

Restaurace
kavárna
letní terasa
vinárna s barem a tanečním parketem
konferenční prostory
salonky
parkování
wellness centrum s vířivkou, bazénem a saunou
hotelové atrium pro svatební obřady

Je to tedy ideální místo pro odpočinek, rodinné oslavy, svatby, firemní školení a konference. Úžasná poloha v malebném prostředí starého města zaručuje pohodový a příjemný pobyt v hotelu v Hradci Králové.

Klidně strávené chvíle odpočinku v proskleném pavlačovém atriu s bazénkem a vodopádem nebo pobyt ve wellness centru s bazénem, saunou a relaxací ve vířivé vaně, patří k nezapomenutelným okamžikům mnoha hostů. Proto právem patříme k vyhledávaným wellness centrům v Hradci Králové.

Ceník ubytování
Pokoj Cena za noc
Jednolůžkový pokoj 1 800 Kč
Dvoulůžkový pokoj 2 200 Kč
Třílůžkový pokoj 2 500 Kč
Apartmá 2 500 Kč

Cena ubytování včetně snídaně.

Odkud:
Rezervace ubytování