Dovolená za každého počasí ...

Hotel Nové Adalbertinum***

Adresa Velké náměstí 32, 50003 Hradec Králové
Od centra 0 m
Cena od 1 150 Kč

Barokní třípatrová budova se dvěma nádvořími, bývalá jezuitská kolej, vybudována podle projektu Ignáce Bayera na místě 11 zbořených domů. Po zrušení jezuitského řádu přešla budova do užívání armády. Po letech chátrání objekt připadl opět církvi, která ho zcela rekonstruovala.

Hotel Nové Adalbertinum nabízí svým hostům klidné a příjemné ubytování v centru Hradce Králové ve 34 vybavených pokojích; dále konferenční prostory pro kongresy, školení, semináře či společenské akce, plesy, rauty, firemní prezentace, atd. včetně zajištění ubytování, kongresové techniky a profesionálních cateringových a gastronomických služeb.

Nové Adalbertinum nabízí ubytování v Hradci Králové až pro 70 osob ve 4 jednolůžkových, 24 dvoulůžkových a 6 třílůžkových pokojích. Pokoje jsou vybaveny vlastní sprchou, WC, televizí, telefonem a možností připojení k internetu. K dispozici je i pokoj pro tělesně postižené. V hotelu jsou k používání dva výtahy. Snídaně jsou servírovány formou švédských stolů v hotelové restauraci Evergreen.

Ceník ubytování
Pokoj Cena za noc
Jednolůžkový pokoj 1 150 Kč
Dvoulůžkový pokoj standard 1 500 Kč
Třílůžkový pokoj 2 010 Kč

Cena ubytování včetně snídaně.

Odkud:
Rezervace ubytování